sub dienstverlening individueel

individuele pensioengesprekken

 

  • Individuele begeleiding en advies bij pensioenvragen. Daar waar normaliter de HR afdeling zwaar wordt belast met pensioenvraagstukken daar kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Dan heeft uw HR professional tijd voor andere zaken.

  • begeleiden van  werknemers bij complexe zaken zoals echtscheiding, keuzes bij uitdiensttreding zoals uitruil van pensioen, het doen van een verzoek tot waardeoverdracht en natuurlijk de begeleiding naar het moment van pensioneren.

  • Het begeleiden van de communicatie van uw pensioenuitvoerder. Uw medewerkers worden geïnformeerd door de uitvoerder. Alles digitaal. Wij kunnen uw bedrijf helpen dit op werknemersniveau inzichtelijk te maken.

inzicht leidt tot actie

U als werkgever regelt vanuit uw   informatieplicht en zorgplicht de informerende pensioengesprekken met ondersteuning van Lexicon Consultants, waarin de voor uw bedrijf geldende pensioenregeling wordt uitgelegd. Ook wordt de hoogte van de verworven rechten  toegelicht. 

Uw werknemer kan persoonlijk in de prive sfeer een afspraak maken met een van onze onafhankelijke partners voor de volgende diensten 

– Financial planning
– Persoonlijk financieel plan
– Hypotheek begeleiding
– vermogensadvies