communicatie

communicatie over arbeidsvoorwaarden

communicatie arbeidsvoorwaarden

Als werkgever bent u verantwoordelijk voor de communicaie over arbeidsvoorwaarden. Neem nu pensioen. SInds de Wet Pensioen communicatie gelden voor werkgevers belangrijke en ook nieuwe verplichtingen op het gebied van pensioen.

Voor werkgevers is het uit perspectief van zorgplicht en goed werkgeverschap van belang goed nota te nemen van deze nieuwe verplichtingen voortvloeiend uit deze wet pensioen-communicatie. Ook heeft u als werkgever een informatieplicht. Als werkgever heeft u daarvoor de keuze de medewerker zelf te informeren of dat door een terzake deskundig persoon te laten doen.

De professionals van Lexicon Consultants helpen u hier graag bij.

consultancy 
  

Pensioen is voor werknemers een aantrekkelijke en belangrijke arbeidsvoorwaarde. Het speelt zelfs in een aantal gevallen een rol bij de werkgeverskeuze.

Tegelijkertijd is -heel paradoxaal- het merendeel van de Nederlanders onvoldoende op de hoogte van zijn inkomenpositie na pensionering. Toch gek.
Doordat de overheid een stap terug doet, neemt het belang van een collectieve pensioenregeling aanzienlijk toe. Op de hoogte blijven is daarbij van belang. Een goed werknemerspensioen is belangrijk, tegelijkertijd heeft de werkgever de taak te waken over de continuiteit. Het vinden van balans is bepaald geen sinecure.

De Lexicon consultants staan voor u klaar.

wat u van ons mag verwachten

De gedreven professionals helpen u én uw werknemers graag om financieel in conditie te komen. Lexicon levert een groot aantal diensten voor werkgevers, HR afdelingen, ondernemings raden (OR) én werknemers.

Bij al deze diensten staat heldere communicatie hoog in ons vaandel. Wij willen u dienstverlening bieden die goed aansluit op uw wensen en doelstellingen. Om onze dienstverlening maximaal in te kunen zetten voor uw bedrijf starten we met een eerste kennis-makingsgesprek én inventarisatie. Zo stellen wij samen vast welke diensten het best bij uw wensen passen.

Dit kunnen diensten over de volle breedte zijn, van pensioencommunicatie tot het begeleiden van de OR of HR.

Uw zorg-en informatieplicht rondom pensioen uitbesteden? Dat kan!
 035-23 40400

mailt u liever? klik hier!